17.3.13

γουοτντουγιουμινιανς

Σ
ήμερα αποφάσισα να γράψω ένα ποστ. (πάντα ή θελα να το κάνω αυτό με το μεγάλο γράμμα και την συνέχεια της λέξης από κάτω).

Θα μιλήσουμε για τα γουοτίφς. Τα γουοτίφς είναι εστίες μικροβίων που τρέφονται με εγκεφαλικά κύτταρα. Έχει παρατηρηθεί έως και 90% κατανάλωση καθημερινών σκέψεων από γουοτίφς. Τα γουοτίφς έιναι ύπουλα. Εχθρός των γουοτίφς είναι τα σοουγουότς και τα εβριθινχαπενσφοραριζονς. 

Τα σοουγουότς είναι το καλύτερο αντίδοτο, αλλά έιναι δύσκολο να βρεθεί σε καθαρότητα πάνω απο 90% στην φύση και κατασκευάζεται δύσκολα στο εργαστήριο. Για να κατασκευαστούν στο εργαστήριο, χρείαζονται 40κιλά αρχιδίδια από τα οποία παίρνουμε μόλις 3 γραμμάρια σοουγουότς. 

Τα εβριθινχαπενςφοραριζονς ευδοκιμούν στην Βραζιλία και παράγονται από την Toshiba. 

Μία καλή εναλλακτική των σοουγουοτς είναι τα καλά ναρκωτικά. Αλλά σε αυτό το μπλόγκ δεν ενθαρρύνεται η χρήση τους. Εκτός αν περισέυουν. Και μένετε κοντά. Αλλιώς φέρτε ένα ουίσκι ή κρασί. Θα μαγειρέψω εγώ.
Αυτό ήταν ένα πολύ ουσιαστικό πόστ σε πρώτη ανάγνωση. Στην δέυτερη είναι μαλακία, εκτος έαν το διαβάζεις εσυ. Για εσένα δεν πρέπει να είναι.