4.8.10

Πόσο γαμώτος είμαι. (Part II)

Τρίτη, 3 Αυγούστου 2010,

Βρίσκουμε παλιό HTC 3470. Ίσως το χειρότερο κινητό Που έχω δεί, ακουμπήσει, δοκιμάσει, χρησιμοποιήσει, γευτεί. Αποφασίζουμε να παίξουμε λίγο μαζί του, προσπαθώντας να εγκαταστήσουμε windows mobile 6.5. Με ένα γρήγορο google ανακαλύπτουμε ότι επισήμως η HTC δεν υποστηρίζει την αναβάθμιση πάνω απο 6.1.
 Ξανά google. Ώρα για χακεριές. Η τελευταία μου, που θυμάμαι, έιχε οδηγήσει σε pc με εγκατεστημένα αραβικά windows σε pc πανεπιστημίου. Επίσης το γεγονός ότι είμαι τόσο ανυπόμονος που τις ακόλουθες οδηγίες, δεν σταμάτησα ούτε να τις διαβάσω, προιδεάζει για την συνέχεια.
This IS important stuff
Βρίσκουμε σε forum σχετική συζήτηση. Κάποιος παραθέτει ένα πρόγραμμα που κάνει hardSPL και μία "φτιαγμένη" 'εκδοση των WM6.5. Δεν ξέρουμε τι κάνει το hardSPL, συνεχίζουμε όμως ακολουθώντας (όχι κατά γράμμα) τις οδηγίες. Σε κάποιο σημείο λέει να πατήσουμε ταυτοχρονα το κουμπί της φωτογραφικής με το On. Το προσπαθούμε. Δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται, είναι τόσο αυτιστικό όσο ακουγέται.
Μετά απο 17 self portraits μπάινουμε στην επιθυμητή γκρί οθονη. Το pc βλέπει το κινητό. Είμαστε έτοιμη για την εγκατάσταση. Συνεχίζουμε, όλα καλά, ξεκινούν τα WM6.5. Ώρα κινητού 11.25, μετά από μισή ώρα, 11.35. Οκ λέω, ο χρόνος μετρά πιο αργά στα windows έτσι και αλλιώς, μικρό το κακό. Στην συνέχεια αποφασίζω να διαβάσω την συνέχεια του thread. Και τις 18 σελίδες με παράπονα για την έκδοση που εγκατέστησα.

Τετάρτη 4, Αυγούστου 2010

Πάμε να γράψουμε ένα μήνυμα τώρα. Δεν βρίσκουμε τα ελληνικά. Google ξανα. Ελληνικό thread δίνει σούπερ έκδοση πληκτρολογίου που δουλεύει με όλες τις εκδόσεις WM6.5, για οποιοδήποτε κινητό. Γιαϊ. Κατέβασμα- εγκατάσταση- restart, boot screen, welcome screen, welcome screen; WELCOME SCREEN;;;;;

HTC Boot Screen 
Διδαγμα: Το HTC σου κι αν bootάρεις, την Welcome Screen δεν θα την δείς.

Καληνύχτα 3470, μου είχες σπάσει τόσο πολύ τα @@ (αρχίδια) που σχεδόν χαίρομαι.







3 σχόλια:

  1. 1. Οι οδηγίες είναι για τους φλώρους :P
    2. Τα αραβικά windows με έκαναν να σε συμπαθήσω (όχι το χιούμορ σου!)
    3. Αυτό που έχω να πω για τα HTC είναι ότι στα πρώτα - δεν ξέρω τώρα αν το φτιάξανε - το ξυπνητήρι δε χτύπαγε αν το τηλ ήταν κλειστό. Πόσο fail ήταν αυτό;
    4. Εδώ τα windows δεν παίζουν σε pc. Στα κινητά θα έπαιζαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1. Με είπες φλώρο;
    2. Με είπες "κρύο";
    3. Με είπες "θύμα";
    4. Δεν με είπες τίποτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ που έχω το 3650 και το 3700 να είμαι πιο χαρούμενος δηλαδη; Επιθυμώ το desire

    ΑπάντησηΔιαγραφή